Grunnen til at eg elsker denne pizzabunnen med tunfisk som ingrediens er fordi den er utrulig saftig, får en sprø skorpe, smaker utrulig godt (den smaker IKKJE tunfisk), den er utrulig rask og enkel å lage, krever ingen heving, er utrulig sunn full av proteiner, fiber og grove karbohydrater, mettande, mektig og glutenfri
Du får ikke en tjukk, typisk pizzabunn, men fordelene med lomper er at. Heisann. Pizza og taco er middagsalternativer for mange i helgen, og jeg viser gjerne hvordan du kan tenke litt nytt
Bruk en slikkepott for å bre bunnen over bakepapirkledd langpanne, ettersom kor tjukk du ønsker den. Forrige helg blei det pizza både Lørdag og Søndag, med to forskjellige varianter av pizzabunn som både er sunne, grove og gode
Bruk en slikkepott for å bre bunnen over bakepapirkledd langpanne, ettersom kor tjukk du ønsker den. Denne pizzabunnen går igjen og igjen her på bloggen, men det er selfølgelig ikkje uten grunn
Sett den deretter inn igjen til du får en tjukk, karamell-farga masse med "ketshup- konsistens". Imorgen kommer oppskrift på min favorittpizza - med to ulike varianter til pizzabunn
Der sveller det til en tjukk gele, som rumpetrollegg pleier ungene å si. Hittil har jeg brukt det i yoghurt, smoothies, pannekaker, vafler, brød, lapper, karbonader, pizzabunn eller bare 2 ss ferdig svellet gele i et glass juice på styrten