Øs over saus og stek videre til sausen er en tjukk, sirupsaktig masse. Brenning av sausen skjedde hos meg, jeg trodde jeg kunne lage salat imens, men da ble sausen litt for brun
Tilsett litt vann ved behov, så sausen ikke blir alt for tjukk mens den koker. Hadde den deretter på en ovnsbrett, og hadde noen tjukke gode biter Brie over
Ha i maisenna-jamning til sausen vert passe tjukk. Maisenna-jamning (”brun jevning”). Og på toppen av det heile dannar det seg ei deilig kraft, som eg lagar ein enkel saus av
Del den videre i kvart og begynn å finsnitte hodekålen fra den tjukkeste delen mot den minste, når du kjenner at den begynner å bli litt ustødig snur du den på siden slik at den blir stødig igjen og fortsetter
Tilsett litt vann ved behov, så sausen ikke blir alt for tjukk mens den koker. Hadde den deretter på en ovnsbrett, og hadde noen tjukke gode biter Brie over
Målet her er å få en skikkelig tjukk og grøtete saus. Det er uansett flisespikkeri å henge seg opp i slike detaljer, men når du sitter i tjukkeste Italia med fire pastaplater på fatet etter å ha insistert på å få kun lasagne så vet du nå hvorfor
La den koke litt så vil sausen bli tjukkere og smake GODT. fettet) som ligger igjen i panna du brunet kjøttdeigrullene i, hell i litt fløte, og smak til med f
Målet her er å få en skikkelig tjukk og grøtete saus. Det er uansett flisespikkeri å henge seg opp i slike detaljer, men når du sitter i tjukkeste Italia med fire pastaplater på fatet etter å ha insistert på å få kun lasagne så vet du nå hvorfor