Tjukk brun saus oppskrifter

DET ER LITT TIDLIG MED RIBBE

DET ER LITT TIDLIG MED RIBBE

Øs over saus og stek videre til sausen er en tjukk, sirupsaktig masse. Brenning av sausen skjedde hos meg, jeg trodde jeg kunne lage salat imens, men da ble sausen litt for brun
Brie gratinert Nakkekottelett med Mangosaus

Brie gratinert Nakkekottelett med Mangosaus

Tilsett litt vann ved behov, så sausen ikke blir alt for tjukk mens den koker. Hadde den deretter på en ovnsbrett, og hadde noen tjukke gode biter Brie over
Italiensk porchetta

Italiensk porchetta

Ha i maisenna-jamning til sausen vert passe tjukk. Maisenna-jamning (”brun jevning”). Og på toppen av det heile dannar det seg ei deilig kraft, som eg lagar ein enkel saus av
Ribbe med tradisjonelt tilbehør

Ribbe med tradisjonelt tilbehør

Del den videre i kvart og begynn å finsnitte hodekålen fra den tjukkeste delen mot den minste, når du kjenner at den begynner å bli litt ustødig snur du den på siden slik at den blir stødig igjen og fortsetter
Lakse Canneloni

Lakse Canneloni

Forsiktig med fløten, farsen skal være tjukk. Når osten er brun, er den helt sikkert ferdig. Også saus. Denne retten var jeg heldig med
Brie-gratinert Nakkekotelett med Mangosaus

Brie-gratinert Nakkekotelett med Mangosaus

Tilsett litt vann ved behov, så sausen ikke blir alt for tjukk mens den koker. Hadde den deretter på en ovnsbrett, og hadde noen tjukke gode biter Brie over
Lasagne

Lasagne

Målet her er å få en skikkelig tjukk og grøtete saus. Det er uansett flisespikkeri å henge seg opp i slike detaljer, men når du sitter i tjukkeste Italia med fire pastaplater på fatet etter å ha insistert på å få kun lasagne så vet du nå hvorfor
Haustlasagne

Haustlasagne

Sausen lagar du ved å smelte smør i ei tjukkbotna gryte, ha i mjøl, røre det glatt, og så spe med mjølk

Svinekjøttrull med saus av paprika og tomat

Form den til ei litt tjukk pølse. Brun den rundt det hele, i stekepanne. Det endte opp med en enkel kjøttrull med saus av tomat og paprika
Den perfekte svinesteken?

Den perfekte svinesteken?

Strø mel oppi til jevningen blir tjukk men flytende. La jevningen blir litt brun. Mens steken hviler seg, lager du saus av kraften i den dype formen
3 gode venner: kjøttdeig, bacon, og ost

3 gode venner: kjøttdeig, bacon, og ost

La den koke litt så vil sausen bli tjukkere og smake GODT. fettet) som ligger igjen i panna du brunet kjøttdeigrullene i, hell i litt fløte, og smak til med f
Lasagne

Lasagne

Målet her er å få en skikkelig tjukk og grøtete saus. Det er uansett flisespikkeri å henge seg opp i slike detaljer, men når du sitter i tjukkeste Italia med fire pastaplater på fatet etter å ha insistert på å få kun lasagne så vet du nå  hvorfor
5.desember

5.desember

korleis, fløyte og sjokolade kan gå frå ein litt tjukk, men framleis heilt flytande saus til fast krem
Ein saftig biff

Ein saftig biff

Dette gjer at varmen fordeler seg jamnt i biffen, i staden for at steikeskorpa er brun og kjøtet i midten er rått

Hjemmelaget pizza på pizzastein!

Da blir den tjukkere og ikke så rennende. Del kyllingfileen i små biter/terninger og krydre med salt og pepper, brun raskt på høy varme