Pisk egg og sukker til det blir hvitt, ha så i vekselvis det tørre og det våte. Fyll. Dette er samme sjokoladekaken som jeg laget for litt siden, det som jeg har forandret på er at jeg har i en ss
Lag fyll ved å smelte smør, og blande i resten, juster med melis til passe textur. Denne laget jeg til barna i barnehagen siste dag på jobb,de var vel fornøyde,og det var sannelig de voksne som smakte på den og
TIPS. Miks på høy hastighet til du har en lett og luftig røre. Fyll røren i en godt smurt form. Den klassiske sjokoladekaken er alltid en suksess i selskap
La den hvile noen minutter, løsne kaken fra kantene og sett den opp ned med formen over seg til avkjøling,på den måte unngår du at den synker i midten, og den holder seg saftig og god
TIPS. Mange jeg har servert den til har faktisk sagt at dette er den beste sjokoladekeken de noengang har smakt, det bør være motivasjon nok til å sette i gang på kjøkkenet for de fleste av dere
Har du noen tipstil hva som kan ha skjedd. Oppskriften har jeg fått av en venn som hadde bakt denne til en babyshower som vi overrasket en felles venninne med
Av og til er det greit å kunne slenge sammen en kake raskt. - Skal du steke en sjokoladekake. Stek kaken på 180 grader i 35 til 40 minutter. Fyll formene en 1/3 del opp med røre. Tips en venn 21