Tips for bruk av butterdeigsplater, de er enkle å fryse og de tiner ganske fort. Trekk så fra de gangene vi begge eller en av oss har vært syke, bortreist eller hadde andre grunner til å avlyse noe vi har likt så godt
Tips. Vil du virkelig bygge Napoleonskaken i høyden, kan det være lurt å lage kaken i en firkantet form og så la kaken stå i kjøleskapet tilvaniljekremfromasjen har stivnetordentlig (da kan du også øke mengden fyllslik at du får et enda tykkere lag vaniljekremfromasj)
Tips en vennClick to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to emailthis to a friend (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)MoreClick to share on WhatsApp (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)
Tips. Legg tre frosne plater med butterdeig på kjøkkenbenken og vent til de blir romtempererte. Med min bakgrunn fra Valdress, vet jeg at det hender man får hyggelig -men også uventet besøk av og til, og brått blir klar over at man ikke har noe å servere
Tips. Legg butterdeigplatenetiltining. Legg en del i hvert hull imuffinspannen og for den til. Sprø butterdeig med deilig stekt eggekrem, toppet med litt kanel…