svin indrefilet. Legg deretter indrefileten over i en ildfast form. Dersom du bruker steketermometer, stikker du det i den tykkeste delen av kjøttet før du setter formen i ovnen Stek indrefileten midt i ovnen til den oppnår kjernetemperaturen du ønsker (ca 25 minutter). Ta kjøttet ut av stekeovnen og la det hvile i minst 10 minutter under aluminiumsfolie før du skjærer det i skiver
Saltlake er et fint hjelpemiddel for å unngå at vi mister mye kjøttsaft ved tining. Jeg har tidligere skrevet om frysing av forskjellige produkter og viktigheten med system og merking i fryseboksen eller skapet
(Tining i kjøleskap er best). Saftig pepperbiff avindrefilet med karamelisert charlottløk, rødvinssjy, dampet asparges, balsamicobakte cherrytomater og croquettes
Grillet timianmarinert indrefiletav svin med asparges og posjert egg. Ta så av varmen. Rør i ett egg av gangen, men ikke rør for mye etter siste egg er blandet ut i deigen
Surf består oftest av hummer, krabbe, scampi eller kamskjell, og turf er gjerne storfe. Havsalt. Ferske er selvfølgelig best, men fryste er også gode, hvis du lar dem tine i kjøleskapet over natten og tørker godt av dem på tørkepapir
Indrefiletav storfe til kjæresten. Vi var der bare en uke, men fikk med oss litt av hvert. I tillegg fikk vi vår dose av sol, bassengliv, mat og drikke