Whisk sugar eggs until fluffy add flour turn gently with a spatula so no air goes out. Pisk sukker eggene til eggedosis ha i melet vend forsiktig med en slikkepott så ikke lufta går ut deretter ha kakaopulver vend det vidre med slikkepott
Jeg som elsker slike utfordringer kunne ikke annet enn å si ja Jeg prøvde først å lage «sukkerbrød bunnen» med egge erstatning og ellers de ingrediensene jeg pleier å bruke, den ble ikke god
Jeg som elsker slike utfordringer kunne ikke annet enn å si ja Jeg prøvde først å lage «sukkerbrød bunnen» med egge erstatning og ellers de ingrediensene jeg pleier å bruke, den ble ikke god
Dette er en sukkerbrød-type-ting, men myyyyye bedre etter min mening siden den inneholder smør og blir da mye fyldigere og smakfull enn et vanlig sukkerbrød, som har lett for å bli tørt
Så tar du det opp kvelden før du skal bruke det og lar det tine natten over. Det første man bør begynne på er sukkerbrødet, det har bare godt av en tur i frysern så det kan du lage klart noen dager i forveien
Skjær brødet i passe tykke skiver og legg det i formen. Pisk egg og sukker godt sammen til en lett eggedosis og bland i melk, vaniljesukker og revet sitronskall