Nyt denne deilige søndagen med en nystekt, sommerlig Eplekake med bringebær. Jeg har tatt utgangspunkt i min favorittoppskrift på Eplekake, og lagt bringebær på kaken i tillegg til eplene
250 g TINE Ekte Meierismør. 1. Du trenger en rund form, 24 cm i diameter. Sett stekeovnen på 180 °C. 2. Ha smør og mel i food processor og la maskinen gå til smøret er smuldret
Jeg googlet "eplekake" og kom over en oppskrift med vanlig hvetemel fra Tine. Epler fra mormor sin hage holder ikke veldig lenge, det var en fin unnskyldning for å ha eplekake og is til dessert selv om det "bare" er onsdag
Oppskriften kan varieres, se for eksempel Eplekake med vaniljesaus og Vaniljesauskake med bringebær og blåbær og ulike langpanneversjoner av Vaniljesauskake
Se for eksempel Vaniljesauskake, Vaniljesauskake med epler, Vaniljesauskake med epler i langpanne, Vaniljesauskake med appelsin og Eplekake med vaniljesaus - for å nevne noen
Se til at alt er godt blandet før Tine vaniljekrem og creme fraishe tilsettes. Apple Cinnamon Crumb coffee cake er en utrolig deilig , saftig eplekake som er en ekte amerikansk klassiker
-) Godt er det i alle fall og hva dufter vel bedre enn lukten av en eplekake som steker i ovnen. Nå er høsten her med masse deilige norske epler i butikken, eller på trærne til naboen for de som liker sånt
La lammelåret tine langsomt i kjøleskapet. Hvis du har denne eplekaken, blir søndagen perfekt. Lammelår er fantastisk god mat og noe vi ofte spiser året rundt