Selv er jeg en stor tilhenger – det finnes jo så mange varianter, og man kan gjøre så mye godt og forskjellig med dem, og tilberedningen er stort sett både rask og enkel, og resultatet er som oftest intenst tilfredsstillende å spise
I likhet med mange andre bær trenger blåbær ingen tilberedning. Jeg kjørte også stavmikseren i gryta for å gi suppen en litt tykkere og finere konsistens før servering
Tilberedning. Jeg vet at det serveres pad thai med kylling, svinekjøtt eller biff i restaurantene i Norge, men dette ikke av den orginale oppskriften og heller ikke så vanlig å se i Thailand
før du begynner tilberedningen for en mer jevn steking. Pass på at steketermometeret ikke går helt igjennom brystet, men at det stikker skrått inn i midten av brystet for å måle kjernetemperaturen
After one hour it should have risen quite a lot and be ready to spread out. En av tingene jeg fikk lære var hvordan italienere lager pizzaen sin hjemme
Jeg synes dim sum smaker best når det er en blandingav dampede dim sum (dumplings eller wonton) og frityrstekte dim sum fordi smakene utfyller hverandre så godt
Tilberedning. Vi liker sterk mat her i huset og i denne oppskriften brukes en chilitype som kalles for bird´s eye chili som er en av de sterkeste typen
Tilberedning. Med muligheten til å slappe av og nyte middagen sammen og se en skrekkfilm med full volum på, er små gleder som vi setter så stor pris på om dagen
Elter man ikke deigen lenge nok, vil pølsene slippe for mye veske og fett under tilberedningen. Det er den beste gatekjøkkenpølsa jeg har spist i hele mitt liv
Tilberedning. eks Enghavs). Ja, den er faktisk så god at når retten ble til så vant jeg faktisk en oppskriftskonkurranse hos Oliviers i Kristiansand med den
Rå aubergine har en litt bitter smak, men ved tilberedning, som f. Agurk er uten tvil en av de grønnsaker som spises mest her i landet, og den dyrkes i Norge hele året
-Brukes råvarer som er uvanlige, eller brukes råvarer i nye kombinasjoner eller tilberedninger. De andre matbloggerene som var med er Shanna med bloggen Basilico, Ida Marie med bloggen Ida Maries mat, Maj Britt med bloggen Spiselandslaget og vår kjære juryformann Olav med bloggen Hobbykokken
Elter man ikke deigen lenge nok, vil pølsene slippe for mye veske og fett under tilberedningen. Er du en av de som har en kjøttkvern til kjøkkenmaskinen din, og lurer på hva den litt traktlignende rare tuten er til, så er det pølsehornet