Dekk til gryten og fortsette tilberedningenav grønnsakene. Tilsett salt og deretter sakte legge polenta mens du visper, reduser varmen til lav og fortsett vispingen til polentaen er fortykket
Salte og pepre biffene en liten stund før tilberedning. I går hadde jeg besøk av to venninner og da lagde jeg ytrefilet av okse m sennepssaus og persillesmør, mos av rotgrønnsaker og epleknuter m lune bær og vaniljekesam til dessert
Hvit asparges har en treaktig overflate og må skrelles før tilberedning. Coffeles splitter ny satsing på kartong har en lys strågul farge med grønnskjær, og en mild og fersk duft av gule epler, nektariner, lime, melon, kirsebærblomster, mandler og mineraler
Renskjær oksefiléten og rub (gni inn) med BBQ Rub Allround minst en time før tilberedning. Skjær av endene på aspargesen, kok i lettsaltet vann i noen minutter