Tilberedning av andebryst tilbehør oppskrifter

Andebryst

Andebryst

før du begynner tilberedningen for en mer jevn steking. Dette er for å få ut litt av andefettet under steking og få et sprøere skinn
Andebryst med kirsebærsaus

Andebryst med kirsebærsaus

Tilberedning. Server dem på et speil av saus, med kirsebær som tilbehør. Ta kirsebærene opp av kraften og tørk dem godt
Andebryst med Sous Vide i dampovn

Andebryst med Sous Vide i dampovn

Tilberedningav kjøtt i Sous Vide gir et fantastisk resultat. Jeg tørket godt avandebrystene og krydret de med salt og pepper
Andebryst sous vide

Andebryst sous vide

Å legge brystene i saltlake før tilberedning var et av tipsene jeg likte spesielt godt. And har aldri vært favorittmaten min, men nå har den klatret flere skritt oppover på favorittstigen

Andeleverterrin

Tilberedning. I stedet har jeg frosset ned halvparten av den ferdige terrinen uten å vite om den egentlig egner seg for frysing