En frekk rett som tilberedes raskt og enkelt. Sviddå var klar med deilige 50 grader og salmalaksen hoppet på benken klar for noen heftige svømmelengder. 1 salmalaks ( ca 750g), en bunt vårløk, en pakke sukkererter, 2 stk røde chili, en ts korianderfrø, 2 ss finhakket koriander til pynt, 1/2 avokado, 3 ss Ketsjap Manis, 1 stk lime, 2 bokser røde linser (fra Go Green), 3 ss olivenolje, 3 ss nøytral olje. Relatert 1 salmalaks
Jeg tilbereder retten med funksjonen kombidamp, som er perfekt til fisk og skalldyr. Jeg brukte salmalaks, koster noen kroner, men garantert bein og skinnfri
Vi nordmenn elsker billig mat og vi elsker mat som i følge reklamen er enkelt og raskt å tilberede. salmalaks ) som har det vel så trangt som kyllinger, hvis ikke trangere, overfòret på mat som ikke finnes i havet og også disse får injeksjoner med både medisiner og fargestoff som skal gjøre de mer innbydende på middagstallerken
* 250 g sushiris * 300 g salmalaks * 1 avokado *. 300 g salmalaks. Sushi er definitivt favoritt. Bestiller ofte take-away men lager også sushi selv dersom vi er flere Maki er en type sushi hvor fyllet er i midten med ris og Nori rundt
Min matblogg | spicy thai, freshe salater, fristende kaker og flere spennende smaker
eks Salmalaks. Velger du Salmalaks kan du være helt trygg på at denne egner seg til å spise rå. Uansett om du liker Sushi, elsker Sushi eller hørte feil og trodde det var sursild det var snakk om får du en aldri så liten innføring her
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Det hjelper heller ikke at jenta i kassen må ringe etter backup og i tillegg snakker høyere enn himmelen ("Hei, kommer du, det er noen her som skal ha alle Salmalaksepakkene pluss de andre tingene i restekurven, og jeg må taste inn hver strekkode for hånd