Tilberede kjøtt i leirgryte oppskrifter

Lammegryte - middelhavsmat

Lammegryte - middelhavsmat

Ofte i en leilighet eller et lite kjøkken kan det være en fordel å tilberedeslik mat i stekeovnen, slik at du slipper at gryten skal fordampe masse væske ileiligheter med dårligventilasjon eller lignende
Römertopf og helstekt kylling i Vestfold

Römertopf og helstekt kylling i Vestfold

 Römertopf er en uglasert porøs leirgryte, som kan tilberede alt av kjøtt som trenger littsteketid. For dem som er opptatt av fett, kan selv magre kjøttslagblisaftigeileirgrytensiden væsken ikke fordamper, men bliri gryten
SYLTET FENIKKEL

SYLTET FENIKKEL

DEN MÅTEN Å TILBEREDELAMMEKJØTT PÅ HAR HELT TATT OVER HOS OSS. Borte er lammestek med rosa eller rødt kjøttimidten

KALVESTEK SOM ROASTBEEF MED TILBEHØR

DEN MÅTEN Å TILBEREDELAMMEKJØTT PÅ HAR HELT TATT OVER HOS OSS. For meg er det ikke noe som trigger røttene mine og gjør at jeg føler meg mer nordnorsk, enn det som het kjøttrull, men som idag bedre identifiseres som lammerull
Ribbe hele året!

Ribbe hele året!

Man tror det er vanskelig å tilberede. Det sier seg selv at kjøtt som har så forskjelligfettansamling og forskjellig høyde er bort i mot umulig å steke i samme operasjon
Leirgrytas fortreffelighet

Leirgrytas fortreffelighet

• Du kan tilberede store kjøttstykker som ikkeinneholder så mye fett, men fremdeles være sikker på at kjøttetikkeblir tørt