Trekk kaserollen av platen og la stå med lokk på mens du tilbereder resten. Dessuten er den rik på energigivende jern, skjelettstyrkende kalsium og en rekke andre mineraler
Kamskjell er en smart forrett da det ikke tar all verdens tid å tilberede. Hvitvinsdampedeblåskjell. 4 kamskjell1 pk safran1 ss smør2 dl hvitvin1 dl hvitvinseddik1 dl ekstra virgin olivenoljePinjekjernerRuccolaSalt og pepper
Kamskjell er en smart forrett da det ikke tar all verdens tid å tilberede. Hvitvinsdampedeblåskjell. 4 kamskjell1 pk safran1 ss smør2 dl hvitvin1 dl hvitvinseddik1 dl ekstra virgin olivenoljePinjekjernerRuccolaSalt og pepper
Blåskjell i asiatisk-inspirert hvitvinssaus. Dette er enkel, men veldig god mat som, passer vel så godt inne en regnværsdag som på grillen i sommersola
Rens skjellene dersom du bruker ferske blåskjell. La blåskjell renne av og legg dem i en ildfast form. Skjær oste i små biter og fordel over blåskjellene
vi fikk velge en råvare hver som vi skulle tilberede noe av. hummer, krabbe, noen få trollkrabbe klør, sjøkreps, ferskvannskreps, reker, rå scampi og blåskjell
Okkupanter og kolonister, ja til og med turister har bidratt til, og brakt med seg nye fremgangsmåter å tilberede på, nye smaksbegreper, og nye ingredienser