Det er mange måter tilberedeandebryst på, men min favoritt er helt klart sous vide. Du må steke det i panne til slutt uansett for å få sprøtt skinn, eller du kan ta av skinnet på forhånd og tilberede det for seg som for eksempel i denne oppskriften – eller du kan droppe skinnet helt om du synes det blir for fett
Den er ganske rask og enkel å tilberede -og når den er ferdig kan den stå i kjøleskapet frem til servering, men vent med og legge på jordbærene til rett før servering
Da blir alt mye enklere når du skal tilberede dim sumen. Kylling, reker eller for eksempel and. Jeg synes dim sum smaker best når det er en blanding av dampede dim sum (dumplings eller wonton) og frityrstekte dim sum fordi smakene utfyller hverandre så godt
Grunnen er at andekjøtt muligens er det mest perfekte kjøttet å tilberede i souse vide … jeg elsker and i utgangspunktet, men at det skulle åpne seg en ny verden for meg hva mørhet og andekjøtt angår, det ante jeg ikke
De har blant annet, det jeg tror må være verdens beste lammepølser, samt et stor utvalg av spekepølser, spekeskinker, pølser av alle slag, ferskt kjøtt av alle slag, både med og uten forskjellige marinader, fryste delikatesser som and og viltkjøtt
Dette er en super enkel måte å tilberede blåskjell på, men de smaker bare helt fantastisk bra. A big thanks to Predrag for excellent service and «the recipe»
Extra Brut, Brut, Extra Dry, Sec and Demi–Sec. Litt syd for den idylliske Iseosjøen i Lombardiet i Nord-Italia, ligger området Franciacorta, hvor musserende viner på høyde med gode champagner produseres
Ha i ferdigkokt linguine pasta og bland godt. Please follow Just another food story on facebook and on Instagram @justanotherfoodstory and hashtag #justanotherfoodstory, if you recreate some of the recipes on the blog
Mens kyllingen stekes fredelig og blir til det saftigste kjøttet, kan du tilberede agurk-mynterelish som gir en syrlig og frisk tilbehør, og vips har du en skikkelig middag innen en time