Tilbehør til stekt ris med egg og kylling oppskrifter

Tandoori kylling, 2 in 1

Tandoori kylling, 2 in 1

Hvis man ønsker grønnsaker som tilbehør kan man fint legge de delt opp i passe store biter sammen medkyllinglårene i samme form
UkesMeny

UkesMeny

Tilbehør. I tillegg er det alltid ekstra godt med masse frisk basilikum, men det går jo fint uten også
Bibimbap

Bibimbap

Tilbehøret ble gulrot, spinat, sopp, agurk ogstektegg. La gjerne kjøttet stå litt til marinering før det stekes raskt på begge sider

Slik gikk jeg ned 30 kg - med oppskrifter

- Salat med valgt tilbehør samt vann og kaffe. Legeundersøkelse hos halsspesialist påviste overproduksjon av magesyre og et betent og hovent spiserør, jeg skjønte tilog begynne med ikke hva det kom av, men etter å ha testet ut flere matvarer/drikker ol fant jeg ut at disse plagene oppstod/blusset opp ved inntak av NOKA-produkter, jeg valgte dermed å kutte ut disse produktene
Matcha, Miso og Mozuku – japansk matferie

Matcha, Miso og Mozuku – japansk matferie

Tilbehør. Her får du dagfersk fisk, nylig omsatt og oppdelt, som du kan kjøpe rett fra fiskehandlerne og nyte i mathallen over anlegget… er du vant til å kjøpe sushi-sett som består av risballermed laks, må du nok omstille deg litt
Sunn mat til folket!

Sunn mat til folket!

salat eller dampet brokkoli som tilbehør. Når kyllingen er nesten gjennomstekt drysser man over litt canderel steviasukker slik at kyllingen blir glasert blank og fin, samtidig som det gir en liten søtlig spiss på det hele
Hybelmat

Hybelmat

Det er sortert etter tilbehør, og det som står i parentes er enten fremgangsmåte eller eventuelle tilleggsingredienser
Spenstige Kyllingspyd

Spenstige Kyllingspyd

Tilbehørtil denne smakfulle godbiten er valgfritt. De gangene jeg har falt for fristelsetil å utelate spyd,

Oppskrifter på norsk

Ris er tilbehørog spises fra tallerken. Legg disse i pannen og stek på begge sider til de er gylne oggjennomstekte

1. Januar - DEL 1; Ned i vekt på 6 måneder!

Som tilbehør har jeg salat med fenikkel, paprika og agurk og skrellet nektarin i skiver. Tenkte jeg skulle formidle budskapet her til dere, sprite den opp med litt egen input ogforfriskninger/motivasjon i form av matbilder og ellers gode tips