Stek fisken i stekepanne og server sammen med tilbehøret. Til 2 personer trenger du. 2 fiskefileter. ) Deretter har du oppi 1 ss sukrin som du rører rundt i blandingen, la alt stå på lav varme i 2-3 minutter til slutt slik at smakene virkelig får satt seg. 1 liten brokkoli0,75 dl matfløte 1 ss smør Kok brokkolibuketter møre, hell av vannet, ha oppi fløte og smør og bruk en stavmikser til å lage en jevn og glatt pure. 2 fiskefileter
gjenstår det bare å steke torsken mens du legger opp tallerknene med pesto og tilbehør. La dem ligge til filetene blir hvite halvveis opp på fiskefileten og ha i litt smør i pannen rundt torsken
Server med en frisk salat og annet tilbehør etter eget ønske. Anbefaler deg å ikke bruke olivenolje til denne retten da det vil ta over smaken på fisken
Stek på høy varme til grønnsakene er gjennomstekt (eller slik du liker de stekt). Currystekt blomkål. Denne kan du servere til det meste av kjøtt og fisk
Server med baguetter, pommes frites eller det du måtte ønske av salater og annet tilbehør. Legg filetene med den flateste siden opp, og bruk en spiseskje til å legge en klatt stekt løk på hver filet
Familien min er litt sære på fisk, og lenge har jeg lett etter rødspette, som ikke er fylt med en masse saus og ost og greier,i frysediskene i matbutikkene
Server med ønsket tilbehør, f. Jeg har jo vært borte fra bloggen en stund, men nå er jeg tilbake. Hvis du ikke vil ha en kremet form, dropper du bare fiskesausen