Når reken er klare kan du lage tilbehøret. REKESMØRBRØD MED GODT TILBEHØR. Smørbrød er sjelden lunsjmat for meg, men når jeg endte opp med ferske reker her om dagen var det det jeg fikk lyst på
Som matblogger har man for vane å eksperimentere med oppskrifter og tilbehør, men spør du rekefiskeren selv nytes rekene aller best med fersk loff og majones
Som tilbehør hadde eg mammas nybakte, grove speltrundstykker ♥. Eg har her laga en variant med laks og reker, men du kan selfølgelig variere med å bruke andre typer fisk/skalldyr etter det du liker best og har tilgjengelig
Jeg serverte den med kokte nypoteter, men ris og pasta kan også brukes som tilbehør. Rør finhakket dill, ikke bruk stilken inn i sausen og hell den over fisken
Denne salaten kan brukes som forrett, hovedrett, eller som tilbehør (f. La hjerte være åpent, lytt til hjertets språk og la fornuften fare… Vi har vært borte en stund,,,både for å finne ut hvordan bloggen skulle være og fordi vi trengte en pause, for å virkelig forstå hvor dyp kjærlighet vi har til hverandre
Resten av blåskjell og reker serveres i egne skåler som ekstra tilbehør. Er det noe jeg kan spise mye av, er det skalldyr og ellers alt hva havet har å tilby
Den kan virkelig anbefales og kan brukes som tilbehørtil så mangt. ) Jeg veit ikkje hvordan dere har tilbringt kvelden, men vi har storkosa oss i sola med hvitvinsdampa blåskjell, reker og smørloff
Tilbehør. Inspirert av norsk sommer har jeg brukt asparges, spekeskinke og ferske rekertil retten, men oppskriften passer også veldig godt med varmrøkt laks eller kylling
Tilbehøret er en enkel smørsaus med et hint av karri (kan droppes), stekte partypoteter, vårløk og grønne erter i friske urter av gressløk, persille og litt dill