)Il secondo - Andre hovedrett (kjøtt/fisk)I contorni - Garnityr og tilbehørtil maten. Dersom noen ville ønske reisetips med små barn i høy varme kan vi gledelig stille med dette, men nå holder jeg meg til maten
Som tilbehør lagde jeg en deilig pastasalat med hjemmelaget rød pesto. Jeg vil anbefale å bruke gårskylling, både fordi smaken er utrolig mye bedre, samt at de ikke har fått tilsatt medisiner i foret og har fått vokse naturlig
Veldig lite arbeid, men veldig godt med riktig tilbehør. Jeg bryr meg ikke veldig om diverse tilsetninger som finnes i de italienske spekeskinkene fra butikken, jeg spiser det så sjelden
Tilbehør er på romersk vis, saus, St Anna bønner og olivenbrød. Med en deilig vinsaus til. Dryss på salt og pepper og legg dem tilside og hold dem varm under lokk
Legg på skiver med parmaskinke og dryss litt soyasaus over til slutt. Det var noen som lurte på om jeg kom til å skrive en kostplan her på bloggen, men svaret er nei av den enkle grunn at jeg aldri har fulgt en