Bak, det god tilbehøret. Det salte lammekjøttet har fått koke en stund, flesket er lagt i, og løken med istukne nellikspiker gir, sammen med laurbærbladene en deilig smak til retten
Denne kan du servere til det meste av kjøtt og fisk. Da har jeg et knalltips til deg. Lag chilioljen fra denne oppskriften og ha stående klar til de dagene du føler deg litt lite inspirert og kreativ på kjøkkenet
Hvis kjøttsaften som siver ut er klar, er kalkunen ferdig stekt. Om du skal lage høsttakkefest á la thanksgiving, eller skal ha kalkun til selskap eller på nyttårsaften så er det viktig å ha det rette tilbehøret
Den er super til å piffe opp lyst kjøtt som kylling og svin. Litt usikker på om jeg skal kalle det salsa eller chutney, men denne mangosalsaen gnistrer av smak og er perfekt til all slags grillmat, salater og spekemat
Steik gjerne opp ekstra kjøtt, og bruk restene dagen etterpå i en ny variant. Det er vel litt prøving og feiling når det kommer til mageproblemer, men det er iallefall godt å høre om at det går ann å bli bedre
Server med godt tilbehør, som salsa, guacamole, rømme og en god salat. Fordel kjøttet midt på tortilla lefser og ha litt ost over fyllet, brett så tortillaen sammen slik den er tett