Tilbehør til grillet laks oppskrifter

Ovnsbakt laks med estragon, spinat og pannestekt asparges

Ovnsbakt laks med estragon, spinat og pannestekt asparges

Anrett laksen på tallerken og legg nydampet spinat på toppen og pannestekt asparges som tilbehør. Det fine med laksen er at den kan tilberedes både på pannen, i ovnen eller has på grillen, uansett blir det like vellykket
Kryddersmørbakt laks på aspargeså

Kryddersmørbakt laks på aspargeså

Fisk, Grillmat og tilbehør, Middag. Her har jeg tilberedtlaksen i ovn, men legges aspargesen og laksen på aluminiumsfolie, er det også fin grillmat
Bakt laks med rekesaus

Bakt laks med rekesaus

Server med det tilbehøret du ønsker. Ovnsbakt laks med baconostsaus har våre en slager lenge. Å presse en tubeost over laksen før steiking kan høres merkelig ut, men det er virkelig godt, og eg veit fleire av dere har fått suksess med det etter tidligare blogginnlegg
LAKS MED PERSILLE

LAKS MED PERSILLE

Server med ønsket tilbehør. ♦ Laksefilettil antall personer du skal lage til. ♥ Igår ble det laks med persillesmør i folie med urtesaus, hvitløkskroketter og salat
Soyamarinert laks

Soyamarinert laks

- Wok oppkuttede grønnsaker på sterk varme i kort tid og server som tilbehør. La laksen og soyasausen ligge i posen til dagen etterpå
Laks med dillkrem og parmesanrør

Laks med dillkrem og parmesanrør

Det passer veldig godt tillaks, men også andre enkle middagsretter med kjøtt, fisk og fjærkve - eller som tilbehørtil ulike pastaretter og salater
PERFEKT TILBEHØR TIL GRILLMATEN

PERFEKT TILBEHØR TIL GRILLMATEN

Denne salaten er det perfekte tilbehørettil grillmaten. Den er fast følge til både sashimi av laks, lakseburgere eller taco med laks
UkesMeny

UkesMeny

Tilbehør. Dette er ein utrulig god lakserett – elsker den kesamen med lime til. Det som er fint med denne retten er at du kan lage ei ekstra stor skål og ha restene til kvelds, eller frokost/lunsj neste dag
18 forskjellige tips og oppskrifter med LOMPER!

18 forskjellige tips og oppskrifter med LOMPER!

Passer som eit eget måltid, som tilbehørtil supper, salater eller på tapasbordet. Det er ikkje uten grunn at russenavnet mitt på videregående blei LompeLinda - det er eit navn eg virkelig lever opp til og som eg rett og slett berre må le av