Som matblogger har man for vane å eksperimentere med oppskrifter og tilbehør, men spør du rekefiskeren selv nytes rekene aller best med fersk loff og majones
Tilbehør. Inspirert av norsk sommer har jeg brukt asparges, spekeskinke og ferskerekertil retten, men oppskriften passer også veldig godt med varmrøkt laks eller kylling
Resten av blåskjell og reker serveres i egne skåler som ekstra tilbehør. Er det noe jeg kan spise mye av, er det skalldyr og ellers alt hva havet har å tilby
Tilbehøret er en enkel smørsaus med et hint av karri (kan droppes), stekte partypoteter, vårløk og grønne erter i friske urter av gressløk, persille og litt dill
Limebåter, ekstra bønnespirer og kinesisk gressløk er faste tilbehør. Tamarind paste er laget av tamarind frukt og er er mest brukt i asiatiske kjøkkenet for å gi en syrlig smak til retter
Tilbehør. Kanskje kan de tilby noe nytt og spennende fra en lokalmatprodusent i nærheten. Det er også mulig å få mye av maten skjært og ferdig tilberedt i butikken
Tilbehør. Del opp smøret i terninger, og rør inn noen få av gangen, til alt smøret er rørt inn. Server fisken, bakte spinatblader, ferske spinatblader, med en god øse med den deilige rekesausen over
Jeg har prøvd å gjenskape den her, og fått til noe som ligner selv om det ikke smaker helt likt. Jeg brukte ferskereker, men har du det travelt og ikke vil bruke tid på å rense rekene kan du selvsagt bruke reker på glass også, men det blir ikke like godt
Medium stekt, valgfri potet tilbehør, jeg valgte bakt potet og kryddersmør. Salat, masse salat, tomat, agurk, melon, jordbær, physalis, dressing, majones, sitron og en stor haug med reker og krepsehaler i lake c",) Kunne kanskje ikke forvente noe annet til den prisen, men
Som tilbehør hadde jeg soppsalat, tja. over til Geiranger. Helt greit, rekene var ikke ferske, blåskjellene litt overkokt, men røkt hvalkjøtt var utrolig godt