Tilbehør andebryst perfekt oppskrifter

Andebryst med blomkålpurè og sautert fersken

Andebryst med blomkålpurè og sautert fersken

En enkel blomkålpurè og frisk gressløk passer perfekt som tilbehør. Sesamolje har en deilig asiatisk aroma som jeg synes passer perfekt til smakstilsetting av andebryst
Andebryst med rød appelsin- og fennikelsalat

Andebryst med rød appelsin- og fennikelsalat

Det er også mange forskjellige tilbehør du kan servere andebryst med. Denne frukten passer også perfekt til en fet og mektig and hvor syrligheten av appelsinen frisker opp smaken

Winmaker's dinner: Maison Nicolas Perrin

Det var tilbehøret som gjørde det til en god match. Første hovedrett var røkt andebryst med hestesop, haricots verts, pastinakk- og hvitløkspuré og rødvinssaus
Rett fra slakter’n – roast rib

Rett fra slakter’n – roast rib

Så snart kjøttet svømmer ivrig i sviddå så har du egentlig all verdens tid til å forberede tilbehøret
Andebryst sous vide

Andebryst sous vide

Når det gjelder tilbehøret, stekt rosenkål og portvinssaus finner du oppskrift på dette andre steder på bloggen
Andebryst i honningsennep

Andebryst i honningsennep

Tilberedelsen av andebrystet er fra Finckenhagens oppskrift, mens tilbehøret er fra Eyvind Hellstrøms «Bagateller for livsnytere«
Perfekt for en høstkveld

Perfekt for en høstkveld

Søndag serverte vi et prakteksemplar av en gratinert løkgrateng som herlig tilbehør til et litt rustikt andebryst

Helstekt and er alltid godt!

Det blir nemlig bare så godt, hvis du har små poteter og koker disse slik at de blir halvmøre og deretter deler disse i to og klemmer litt på dem så litt av potetkjøttet «tyter» ut, deretter stekes dette i andefett i stekepanne – det blir supergodt og er perfekttilbehør
Bursdagsmiddag til Frida

Bursdagsmiddag til Frida

Vi brukte couscos som tilbehør. Skjær vekk fett rundt kantene på andebrystene. Utrolig deilige smaker i sammen, med perfekt grilla squash rundt