Tikkamasala med scampi. And passer utmerket som festmat på for eksempel nyttårsaften som en variasjon til kalkun eller til en romantisk middag (her er også andebryst en god idé)
Tikkamasala med scampi. Konfitering er å koke i fett. Sunt er det kanskje ikke, men ved spesielle anledninger og i mindre mengder er det skikkelig fancy kosemat/ festmat
Tikkamasala med scampi. Søndag 13 desember er det Lusia og mange har tradisjon for å gå i tog i barnehage eller på skolen og å lage gule, gode lussekatter farget med enten safran eller gurkemeie og pyntet med rosiner
Tikkamasala med scampi. Dette er en liten vri på en klassisk coleslaw. Det er et sunt og godt tilbehør som passer godt til kylling, kalkun, kjøtt og annet eller det kan også bare spises for seg
Tikkamasala med scampi. Mandag. Sunn, hjemmelaget tomatsuppe med pastaskruer. Tirsdag. Hel laksefilet med hvitløk, rosmarin og timian og ovnsbakte hvitløkspotetbåter
Tikkamasala med scampi. På torsdag er det ‘Thanksgiving’. Vi har ikke noen stor tradisjon for å feire det i Norge, men jeg tror at alle har så utrolig mye å være takknemlige for og at selv når ting er tøft, så vil takknemlighet være med å gjøre hverdagen og situasjonen bedre
Hvordan lage omelett, lage tikkamasala og ikke minst. Vi laget nigiri med laks, kamskjell og scampi. Her laget vi små baller av sushirisen, strøk på et tynt lag med wasabi og la på Salma, rå kamskjell og kokt scampi