Ikke bli skremt av den lange ingredienslisten - det meste er krydder. Jeg har lagt ut en oppskrift på kylling tikkamasala før, men på lørdag lagde jeg denne og den ble enda bedre enn den andre varianten
Indere og helt sikkert mange andre har tradisjon for å legger kjøtt i yoghurt og krydder natten over, dette er for at stivelsen i kjøtte skal brytes ned slik at kjøttet blir mørt og godt, og det er akkurat det jeg har gjort
Her på TikkaMasala. Miriam var på middag og vi var enige om at kylling lett ble lite smak på så derfor hadde vi litt bacon på og krydret den med Tandori Masalakrydder og salt
Gode krydder er viktig. Det fine med naan er at du kan variere smaken, enten ved å bake inn ulike kryddersorter, eller pensle brøene før steking med krydret olje
Wonton paperKjøttdeigTikkakrydder (1 ts av. Etterfulgt av ca 1 spiseskje med brunet kjøttdeig, som deretter har blitt kokt noen min i melk med tikkakrydderet (tikka blandingen kan erstattes av tikkamasala blandin, men den beste smaken får du ved å lage krydder blandinen selv)