B. r. ø. d. e. t. l. a. g. p. å. k. u. n. f. ,. v. i. b. h. s. o. j. D. m. y. æ. /. (. ). I. A. T. 1. 8. 0. 4. -. 5. J. “. c. ”. M. N. w. R. H. q. ♥. 7. 9. 2. 6. 3. S. F. L. V. d l
Rugflak gir brødet en fyldigere smak, en saftig konsistens og litt grovere struktur. Lagde karamelliserte nøtter + dette deilige eltefrie brødet i går, under finner dere oppskriften ->
Den bestod av pannestekt brød med peanøttsmør, banan, bacon og honning. Velger du en grovere brødtype enn loffen til Elvis, så skal du se at dette ikke er i nærheten av den originales kaloriinnhol heller
Det blir flere omganger med avocado på ristet brød, omnomnom. In other words. Smoothie, knekkebrød (brunost, hummus og ost med sennep og basilikum), babybel og en episode Modern Family
Men i dag holder vi oss til the basics. Oppbrinnelig blir disse brødene nemlig laget med kremost og egg, men jeg har brukt yoghurt - slik at de blir litt sunnere for oss som ikke trenger ekstra fett og kalorier i hverdagen vår
- Pisk eggene- Tilsett honning og rør rundt- Bland alt det tørre sammen i en bolle og rør rundt- Tilsett det tørre i eggblandingen- Tilsett litt og litt vann (kokosmelet suger raskt til seg vannet)- Puttes i en brødform (gjerne med bakepapir)- Stekes i ca 40 minutterDeigen skal ikke være tørr, men litt flytende
Når brødet er klart /skal være litt crispy) legger du tomat blandingen oppå (fjerne hvitløken). ca 12 stk skiver med godt brød (kommer ann på størrelsen), vi har her brukt baguette. Riste eller steke brød i ovnen (150 grader) / stekepannen
Nå reiser han verden rundt som The Kitchen Tourist på jakt etter soul food, som reflekterer hans egen lidenskap til sitt hjertes afro-amerikanske California kitchen