Ha sjalottløk, hvitløk, paprika og gulerøtter i en kasserolle sammen med litt smør og stek de på middelshøy varme et par minutter, tilsett currypastaen før du heller kokosmelk, vann og buljongterningen oppi ogingefær
Ta oppskriften med ei teskje salt, smak deg frem underveis og finn DIN perfekte Thaisuppe. Jeg er ei skikkelig pingle og er veeeeldig forsiktig med chilien, men er derimot raus med det syrlige
Thaisuppe. Her er kyllingen krydra med maldonsalt og kverna pepper, og stekt i smør og olivenolje. Eg legger risen i bunnen på skåla og så har eg suppa over ogmed masse koriander på toppen
Den er også kjempegod som base for en superenkel thaisuppe. Jeg lager mye thaimat og min faste følgesvenn til wok, supper og gryter er denne woksausen med chili, hvitløk ogingefær
strimlet ingefær. Smak til med litt sukker og evt. Her med regnbuebrød til. Ha vann, kokosmelk, sitronsaft, fiskesaus og chili paste i kjele og varm opp, smuldre i buljongterningen og kok opp
Smak til med krydder og salt om nødvendig. Jeg lovet i mitt forrig blogginnlegg om «praised chicken», at jeg skulle dele suppeoppskrifter som kunne passe dersom du har igjen kylling eller hønsekraft
Ha kylling oppi thaisuppenog server med ris, brød eller begge deler. Skjær kyllingen i biter, krydre med salt og pepper og stek på middels høy varme i litt smør