Thaisuppe med kylling og ingefær koriander oppskrifter

THAISUPPE MED KYLLING

THAISUPPE MED KYLLING

Kok opp vannet med buljongterning, kokosmelk, revet skall og saft fra limen, chilipaste, revet ingefærog fiskesaus
Thaisuppe med kylling og red curry (lavkarbo)

Thaisuppe med kylling og red curry (lavkarbo)

Ha sjalottløk, hvitløk, paprika og gulerøtter i en kasserolle sammen med litt smør og stek de på middelshøy varme et par minutter, tilsett currypastaen før du heller kokosmelk, vann og buljongterningen oppi ogingefær
Mjuuugly's Thaisuppe!

Mjuuugly's Thaisuppe!

Ta oppskriften med ei teskje salt, smak deg frem underveis og finn DIN perfekte Thaisuppe. Jeg er ei skikkelig pingle og er veeeeldig forsiktig med chilien, men er derimot raus med det syrlige
Nydelig Thaisuppe

Nydelig Thaisuppe

Nydelig suppe med kokkosmelk, kylling, karripasta, ingefærog litt hvitløk. Smak til med salt sukker og evt mer currypaste
Red curry thaisuppe

Red curry thaisuppe

Du kan bruke både svin ogkylling, og jeg ser ikke bort i fra at det kan gå med fisk / skalldyr også
Susannes Tom Kha Gai.

Susannes Tom Kha Gai.

Da jeg var i Bergen i sommer fikk jeg smake en helt FANTASTISK suppe, nemlig Zupperias variant av thaisuppen Tom Kha Gai
UkesMeny

UkesMeny

Thaisuppe. Her er kyllingen krydra med maldonsalt og kverna pepper, og stekt i smør og olivenolje. Eg legger risen i bunnen på skåla og så har eg suppa over ogmed masse koriander på toppen
Thaisuppe med kylling og sopp

Thaisuppe med kylling og sopp

strimlet ingefær. Smak til med litt sukker og evt. Her med regnbuebrød til. Ha vann, kokosmelk, sitronsaft, fiskesaus og chili paste i kjele og varm opp, smuldre i buljongterningen og kok opp
Det er KRAFT i en god Thaisuppe !

Det er KRAFT i en god Thaisuppe !

Smak til med krydder og salt om nødvendig. Jeg lovet i mitt forrig blogginnlegg om «praised chicken», at jeg skulle dele suppeoppskrifter som kunne passe dersom du har igjen kylling eller hønsekraft
Thai soup !

Thai soup !

En veldig god thaisuppe, som jeg har lagd flere ganger (fant den i "matblad" i en av kjedebutikken, og mener det er Thorild Sivertsens oppskrift)