Har du alle ingrediensene kan du lett woke din egen pad thai. Jeg vet at det serveres pad thaimedkylling, svinekjøtt eller biff i restaurantene i Norge, men dette ikke av den orginale oppskriften og heller ikke så vanlig å se i Thailand
Idag ble det tynne kylling filet medthaiwok, sursøt saus og ris. Uansett så er produktene fantastiske, og med slike hendige pakker med mat, så er maten laget i en fei, og det er passelig mengde til en familie
Den var opprinnelig med peanøtter og kylling, men thaiene gjorde den om til sin ved å tilsette cashew nøtter istedet, samt kan den serveres både medkylling og oksekjøtt/biff
Det er wokede sukkererter og. Så jeg dro ut i Bangkoks gater- fant en fin gate med restauranter, hoppet bukk over to hvor det satt en masse turister og spaserte selvsikkert inn på en som var full av thaier- den retten du ser på bildet spiset jeg hver dag i tre dager
Krydret med hvitløk, paprika og Thai krydder (Fra iherb. Vi spiste også en knallgod kyllingwok i går. Det ble mange grønnsaker - elsker wok i alle varianter