Kylling Pad Thai. Stek kyllingen så den får litt farge. 3 kyllingfileter,skjært i strimler. 1 glass Pad Thai pasta(aller best blir det med hjemmelaget saus). Tilsett løken, skru ned varmen litt og tilsett 2 ss av pad thai pastaen. 3 kyllingfileter
Bland ingrediensene i til pad thai sausen. Finkutt 250 g kyllingbrystfilet og ha den oppi en bolle sammen med 1,5 ts soyasaus. 1 dl kyllingkraft, 3 ss risvin 1 ss limejuice, 4 ss brunt sukker, 2 ss fiskesaus, 1/2 ts cayennepepper og 1/2 ts hvit pepper. Ha oppi den marinerte kyllingen og «stir-fry» videre i 2 minutter. Ta oppi 12 scampi og «stir-fry» videre i 3 – 4 minutter til scampien blir rosa og kyllingen blir helt hvit. Når pannen blir «tørr» ha oppi 1 – 2 ss pad thai saus. Ha oppi kokte risnudler og 3 – 4 ss pad thai saus. 250 g kyllingbrystfilet. 1 dl kyllingkraft
thaikyllingsuppe. i enhver thaibasert suppe og i denne suppen trenger du også red curry paste. Den får synergisk umami fra både fra kylling, sopp og tomater, rød
Jeg vet at det serveres pad thai med kylling, svinekjøtt eller biff i restaurantene i Norge, men dette ikke av den orginale oppskriften og heller ikke så vanlig å se i Thailand