Tempura røre oppskrifter

Sushi: Tempura maki

Sushi: Tempura maki

røre til frityr (se under). Tredje sushioppskrift ut, er tempura scampi maki. Røre til frityr (sikkert nok til dobbelt så mange scampi, egentlig)
Tempura scampi

Tempura scampi

Start med å mikse mel, egg, vann og salt til en litt tykk røre. Idag vil vi dele med dere en oppskrift på Tempura scampi
Sushi tempura

Sushi tempura

Tempura sushi hvor innholdet er kylling eller reker dypet i tempurarøre og frityrstekt er en av mine favoritter
Hvordan lage frityrrøre (tempura)

Hvordan lage frityrrøre (tempura)

Grunnoppskrift tempurarøre. I dag skriver jeg om basic tempura. Enkel oppskrift på frityrrøre følger. Det finnes hundrevis av oppskrifter på frityrrører eller tempurarører
Grønnsaker til Tempura

Grønnsaker til Tempura

Glutenfri tempurarøre har jeg blogget om før, den kan nemlig brukes til så mye. Bland alt sammen til en klumpfri røre
Fredag og middagtips: Tempura scampi

Fredag og middagtips: Tempura scampi

Start med å mikse mel, egg, vann og salt til en litt tykk røre. Tempura scampi. Da kan du starte med å dyppe scampien først i røren så legger du den i oljen, du kan legge flere oppi samtidig, og når de nesten slutter å boble kan du ta de opp med en gaffel eller noe annet og legg de på et tørkepapir
Avokado frites – perfekt til dipp!

Avokado frites – perfekt til dipp!

Denne røren kan brukes til å lage alle typer tempura. Tilsett sprudle vannet og pisk til du får en jevn røre lik bildet
Fritert avokado

Fritert avokado

Lag en basic tempura (frityr røre). For en stundsiden skrev jeg om en enkel og grunnleggende frityrrøre
«Fish & ships» av rødspette med remulade

«Fish & ships» av rødspette med remulade

Tusen takk til Oluf Lorentzen for Sitake panko og tempura batter mix. Jeg legger isbiter i ett glass vann som jeg visper gradvis inn i mixen til ønsket røre
Amerikansk aften..

Amerikansk aften..

Da laga jeg ei røre med tempura, litt sånn tykk røre. Dyppet så kyllingbitene i tempuramuksen, deretter i potetgullet, så i frityren
Matcha, Miso og Mozuku – japansk matferie

Matcha, Miso og Mozuku – japansk matferie

Tempura er fisk eller grønnsaker, gjerne sesongens, dyppet i en slags røre, og så frityrstekt i olje, og servert rykende varme med kryddersalt og dip
Tempura med skampi og grønnsaker

Tempura med skampi og grønnsaker

Tempurarøren lager du rett før du skal frittere. Bland eggplommen og vannet, rør in melblandingen til en jevn røre
Perfekt Glutenfri Tempura flak

Perfekt Glutenfri Tempura flak

 Hell så oppi en liten øse med tempurarøre i en stråle ned i oljen. Endelig en perfekt oppskrift på glutenfri tempura
Middag 1.11.2011 Rødspette

Middag 1.11.2011 Rødspette

 Dypp fiskefiletene i røren og stek/friter til fisken er ferdig og la det renne av på kjøkkenpapir. Tirsdag i dag, så er det fisk hjemme hos oss og det var tilbud på rødspettefileter på på Amfi Moss Coop MegaTil røren rundt fisken brukte jeg en vanlig tempurarøre og hadde Hoff pommes frites krydderblanding1 egg vispet med 2,5 dl isvann2,5 dl hvetemelNok krydder til at røren blir rødlig, smak til så den ikke blir for salt(Jeg tok dette på slump selv så jeg vet ikke hvor mye jeg brukte, den så salt som vi liker det, vi bruker ikke mye salt i maten)Det som er viktig med denne røren for å få den sprø er å ikke røre for mye, ellers så binder man proteinet i melet og da blir røren seig og myk
Kylling med blåbærsalsa

Kylling med blåbærsalsa

Bland sammen tempuramiks og vann som anvist på pakken. Vend fileten først i tempurablandingen og så i strøblandingen