Som dere kanskje har fått med dere har jeg startet en ny serie med innlegg her på bloggen. Denne lages nesten likt som Tzatziki, men jeg bruker frisk mynte, og ikke hvitløk
#tapas. Så tusen takk alle dere som var med å gjøre dene dagen til en stor dag for Nikolai. Idag har vi bare slappet av og nyt en fantastisk dag ute i nydelig sommervarme
Da får man mange forskjellige retter som man kan kose seg med ute i fin natur. Men det fine med tapas er at du trenger ikke ha varme retter for at det skal bli et fullverdig måltid, det er veldig mange retter som smaker likegodt kaldt
Frukt, grønnsaker og brød ble kjøpt i Norge dagenfør dåpen (samme dagensom vi lagde maten). Skal du som vi arrangere stor dåp og ikke vet hva du skal lage
fra før) kan du i de førstedagene oppleve symptomer som slapphet, hodepine og. at lavkarbo ikke har noe for seg, og gir seg før de rekker å kjenne på de mange fordelene med et godt formulert lavkarbo/høyfettkosthold
Lefseruller passer veldig godt på tapasbordet, koldtbord og som fingermat. Ferske urter som. Du kan også lage disse kvelden før og sette i kjøleskap, men de blir best om de lages samme dagen
På fredag hadde jeg to gode venninner på tapas og vin, og alt jeg hadde laget var sunt og godt. Jeg håper at dere er like klare som meg, til å starte denne uken med et smil om munnen
Tapas. Dip kan også benyttes til fingermat og som saus til både for- og hovedretter. Dip lages med basis i rømme, creme fraiche, melk, yoghurt, majones, myk ost eller bønner og er et fast innslag til amerikanske småretter