Form små kjøttbollermed en skje og brun dem. Spicy kjøttboller i tomatsaus. Utfordringen med å servere tapas synes jeg , er at det er litt vanskelig å finne ut hvilke tapas man skal velge
Tapas. Tagliatelle med deilig saus og kjøttboller. Det er så smart og det tar plutselig ikkje så lang tid å få heimelaga pastasaus og kjøttboller til middagen
CoT ♥ (CupcakesogTapas). Denne sausen passer godt til enten lam, kjøttboller, kylling osv. Kokosmelken gjør sausen søtlig, men jeg gjorde den litt sterkere med litt chili
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Jeg startet på kvelden middag, en slags tapas. Den besto av asparges med spekeskinke, dadler med bacon, indiske kjøttbollermedkoriander, guacamoule og en pastasalat med diverse grønnsaker, kesamdipp og nøtter
) eller du kan servere den som en del av et meze- eller tapasbord. Tilsett så gurkemeie, koriander, kanelstang og gulrøtter og stek ytterligere et par minutter før du tilsetter vann, vin, buljongterning og tomater