Tagliatelle med fløtesaus og kylling. 27. 03. 2016 kl. 21. 15 i. Pasta. Ingen kommentarer. Dette var det storfrøkna som hadde ønsket til middag, og det ble godt mottatt av alle 27
kutt kyllingen i terninger, og stek den i smøret sammen med presset hvitløk og spinat. 400g tagliatelle 3 kyllingfileter 2 fedd hvitløk 2 Ss smør 1 Ts malt muskatt 300g frisk spinat 1 1/2 dl kremfløte 150g kremost naturell 50g revet permesan salt og pepper
Tagliatelle eller spaghetti. Kylling, sopp og pasta, kan det bli bedre, og attpå til ostesaus. Dette er middagen som går ned for fulle mugger av både store og små og det er en rask midda å tilberede, bruker du en ferdig grillet kylling lager du denne middagen enda raskere
deilig pastarett med tagliatelle, kylling, asparges og tomat. Tagliatellen kokes som anvist på pakken. Deretter rørte jeg inn philadelphiaen og vann og lot dette trekke imens jeg brunet kyllingfiletene i biter
Anrett pasta, bakte cherrytomater og kyllingfiletene på tallerkener. 4 kyllingfileter. 400 g Festino eller annen bredbåndspasta (tagliatelle). La kyllingfiletene få steke med sherrytomatene de siste 5 min så filetene blir gjennomstekte. Hjemmet 4 kyllingfileter. 400 g Festino eller annen bredbåndspasta (tagliatelle)
Herlige, sunne kjøttboller av kylling, krydret med hot chili, hvitløk og frisk koriander. Start med tomatsausen, mens den koker steker du kyllingkjøttboller
Jeg føler derimot at linguine absolutt ikke er noe dårlig alternativ til denne type saus, skulle du ønske å komme litt nærmere typen fettucine kan du prøve tagliatelle