Hjemmelagetsalsa bør derfor definitivt byttes ut medsalsaglasset som så mange av oss putter i handlevognen til fredagstacoen Bort med ferdigmat, konserveringsmidler og e-stoffer
med mengde krydderog miks, den beste tacoen som finnes. Jeg liker min med revet hvitost, organisk hjertesalat, mais, tomater og selvsagt toppet med deilig hjemmelagetsalsaog guacamole
Du kan selv smaksette chipsen med salt, pepper, dill, chilli eller andre krydderog urter. Den er faktisk et av de bedre valgene i chipshylla og er potetbasert(potetpulver og potetmel), men den inneholder også salt aromaer(med kjøtt), druesukker, maltodekstrin og smaksforsterker(natriumglutamat)
Man kan naturligvis variere smaken og styrken med hvor mye krydder man tilsetter. Bruk en stavmikser til å jevne ut, men ikke overdriv, det er greit med noen mindre biter
(Eller en pose ferdig tacokrydder). Tilsett krydder. Så er det bare å servere med ost ogsalsa. Tacomed svinestrimler, mais og ananas er en frisk leken variant som jeg liker godt
Kryddrer den godt med Chili, Kumin, Oregano og nykvernet pepper (Eller en pose ferdig tacokrydder). Men denne gangen ville jeg gjøre noe anderledes med den
Her kan du bruke hjemmelagettacokrydderog. Spre taco/nachos chips utover et bakepapir. Anrett på fat og dander over mais, vårløk, rømme oghjemmelagetsalsa
Jeg pleier å blande sammen hakket agurk, løk og tomat, og krydre med salt og oregano (når jeg ikke er på PSMF har jeg oppi en skvett virgin olivenolje også), og spise det sammen medtaco