Tørt brødsmuler oppskrifter

Vegetar»kjøttboller» og tomatsaus

Vegetar»kjøttboller» og tomatsaus

balsamicoeddik, basilikum, billig middag, blomkål, blomkålburger, blomkålkjøttboller, chili, enkel middag, enkel tomatsaus, fargerik middag, hverdagsmat, hverdagsmiddag, hvite bønner, hvitløkspulver, kjøttboller og tomatsaus, kjøttboller uten kjøtt, mat for liten og stor, parmesan, ristede brødsmuler, ristede hasselnøtter, rosmarin, sitron, sitronsaft, sitronzest, smakfull middag, smakfulle vegetarkjøttboller, spaghetti, store hvite bønner, vårløk, vegetar, vegetarkjøttboller, vegetarmiddag
Michelinost og -meny i Normandie

Michelinost og -meny i Normandie

linser med baconskum, reddik med urter og brødsmuler, dorado hakket med ost og champignon med toast. Osteblings på Michelinnivå
Kjøttpudding med italiensk vri

Kjøttpudding med italiensk vri

Det beste er at brødet er tørt og litt gammelt for da fordeler smulene seg bedre, men jeg benyttet helt fersk loff, og det gikk greit det også

Nøttestek

Første gang jeg lagde nøttestek ble det ganske tørt og kjipt. Bland hakkede nøtter med linser, sopp, gulrot, mel og brødsmuler
Saftige og fargerike kjøttboller og tomatsaus

Saftige og fargerike kjøttboller og tomatsaus

brødsmuler, cottage cheese, enkel tomatsaus, enkelt, enkelt og godt, fargerike kjøttboller, hjemmelagde kjøttboller, hverdagsmiddag, hvitløk, karbonadedeig, kjøttboller, kjøttboller og spaghetti, kjøttboller og tomatsaus, kjøttdeig, kjøttdeig oppskrift, muskatnøtt, nutmeg, ost, pasta, rosmarin, smeltet ost, spaghetti, vårløk
Julepai med ribbe

Julepai med ribbe

2 skriver med gammelt, tørt brød (gjerne fint brød). 2 skriver med gammelt, tørt brød (gjerne fint brød)

Fiskegrateng

Bruk opp tørt brød til strøkavring. Litt Strøkavring/griljermel/brødsmuler. Strø over litt griljermel/brødsmuler eller strøkavring
Muffinsomelett

Muffinsomelett

I tillegg er den perfekt restemat, enten om du har noen grønnsaker som må brukes opp, noe tørt brød eller egg som snart går ut på dato
Historisk 17. mai-meny: Hovedrett
Har du lyst å lage ekte...

Historisk 17. mai-meny: Hovedrett Har du lyst å lage ekte...

Hug Kiødet i tu som til Soppe, forvæll det i Vand og Skom det vel, tag tørt Kiød og ælt det i Sød fløde, stødt Brød og smaae skaarne tælg og hvad dertil hører, Læg det forvelte Kiød i Fadet vel jevnt smaae skaaret, Petersille vel Citron, Champenjons, Morckler, Asparis, Moscate Blommer giør saa een jevning af færsk Smør og Meel og [sped] den op med Kiød Soppe, Har Petersille Rødder, Siler i noget Syltet Østers, Kiød Boller og heller saa Soppen paa Fadet, Læg Butter Deyen paa, Smør og Rist paa og Steg den saa

Ferietips: Paris uten melk og gluten

Om de friterer andre ting i frityrgryta må du nesten spørre om, men i mange av fortausrestaurantene er det enkle menyer og til en viss grad mulig å se om de har andre friterte retter med brødsmuler

Italienske Brødsmuler

Dette er en enkel basisoppskrift på Italienske brødsmuler. Dette inlegget Italienske Brødsmuler ble først publisert hos HobbyKokken Tor