Elg indrefilet med viltsaus Legg dem over på kjøkkenrull for tørking. Dette for å skape litt mer smak av selve kjøttet. Helstekt elgindrefiletav Hjemmekokklauget Hjemmekokklauget
Speking av hjerte frå elg, hjort, rein eller rådyr Å speke hjarte frå vilt er ein fin veg inn i den forunderlege vera der kjøtt blir konservert ved hjelp av salt, røyk og tørkingFar min sitt kjøkken
Sopp i seneste laget! Kantarell er også en sopp som egner seg for tørking. Nydelig sunt og mørt kjøtt, med kraftig smak av vilt, høst og bær Matgleder
EAT Right – Slik støtter du Gunhild Stordalens Masterplan! Oppskrift på forvelling og tørkingav sopp. Enkelte forskere har blant annet regnet seg ut til at kjøttproduksjonen i verden utgjør nesten en femtedel av de totale klimagassutslippene GULL I MUNN