Rør sammen smør, hakkede krydderurterog den finhakkede hvitløken, bruk en gaffel så går det greit. Bruk fortsatt engangshansker og ta klumper av kryddersmørog dytt under skinnet på kyllingen over det hele også under skinnet på kyllinglårene
Neste dag skyller du dem, tørker dem godt med et kjøkkenhåndkle og skjærer i skiver som på bildene. Kok opp eddik og sukker, og tilsett krydderene, gjerne også noen skiver hvitløk
- Tørketid. Rugspirer ser ikke så veldig delikate ut der de vokser på seg lange, hårete røtter, men de er enkle å spire og jeg syns ikke dere skal skremmes av det litt underlige utseende
Legg strimlene på kjøkkenpapir og la dem tørke. Husk å legge plastfolie mellom kjøtt ogkrydder. Matlaging har det vært, men ikke et sånt måltid som fortjener plass i bloggen
Tørket hakket hvitløk eller løkpulver. Du kan også legge til andre urter eller krydder etter smak. Lukk posen tett med luft inni, og rist til krydderet dekker søtpotet strimlene