Syrlig eplesaus oppskrifter

Sukkerfri panna cotta med eplesaus

Sukkerfri panna cotta med eplesaus

Smak til med søtning etter kor søtt/syrlig du ønsker det og avkjøl. eplesaus. Porsjonen eplesaus er ganske stor, den holder seg minst ei veke i kjøleskap
Ovnsstekt torsk i eplesaus

Ovnsstekt torsk i eplesaus

#eple #eplesaus #Torskieplesaus #torsk #Fisk #sunt #godt #Enkelt #raskt #glutenfri #laktosefri. 1 syrlig eple. 1 syrlig eple
Spareribs «Smoky Apple» med kål og sopp

Spareribs «Smoky Apple» med kål og sopp

5 grønne, syrlige epler. Spareribs. For at den tykke svineribben skal bli mør bør den først koke i ca. 2 timer i en stor gryte sammen med ingrediensene i oppskriften

Syrlig eplesaus

2 syrlige epler. Skjær laksefileten opp i serveringsstykker, dryss over salt og pepper og stek. i panne eller stekeovn

Syrlig laks med smak av eple

1 fast, syrlig eple. Begynn med ”byggotto” med brokkoli og epler. Legg gjerne byggryn i bløt 2-3 timer før koking, det korter ned koketiden

Fjellørret med eplesaus

poteter og eplesaus. Eplesaus. Eplesaus. 1 syrlige eple. Behold skinnet på filetene og plukk bort alle ben. Dryss med salt
Ovnsbakt laks med rødkål og eplesaus

Ovnsbakt laks med rødkål og eplesaus

Sødmen fra rødkålen sammen med de syrlige eplene ble faktisk ikke så verst, og jeg fikk nesten litt julefølelse av denne middagen (også er jeg fan av å bruke frukt i middager, for eksempel ananas på pizza, appelsinsaus, stekte bananskiver i wok osv

Stekt laks

Syrligeplesaus. Fortsett med sausen. Riv over litt sitronskall rett før servering. 700 g laksefilet uten skinn og ben
Eple-sushi

Eple-sushi

Sausen er en herlig blanding av syndig søtt og syrlig. Serveres som normalt, men i stedenfor soyasaus bruker du eplesaus til å dyppe i

Duer med eplesaus

2 syrlige grønne epler. Kutt bacon i små terninger og fres i smør sammen med den finhakkede løken. Ta løk og bacon ut av gryta og brun duene på alle sider

Edelgriskoteletter fra Hurum (Buskerud)

Ha eplesaus ved siden av og fordel potetskivene på til slutt. 2 syrlige epler i terninger. Denne oppskriften er utviklet på gården Røed på Filtvedt, et stykke sørover langs fjorden fra Oslo