Smak til med søtning etter kor søtt/syrlig du ønsker det og avkjøl. eplesaus. Porsjonen eplesaus er ganske stor, den holder seg minst ei veke i kjøleskap
5 grønne, syrlige epler. Spareribs. For at den tykke svineribben skal bli mør bør den først koke i ca. 2 timer i en stor gryte sammen med ingrediensene i oppskriften
Sødmen fra rødkålen sammen med de syrlige eplene ble faktisk ikke så verst, og jeg fikk nesten litt julefølelse av denne middagen (også er jeg fan av å bruke frukt i middager, for eksempel ananas på pizza, appelsinsaus, stekte bananskiver i wok osv
2 syrlige grønne epler. Kutt bacon i små terninger og fres i smør sammen med den finhakkede løken. Ta løk og bacon ut av gryta og brun duene på alle sider
Ha eplesaus ved siden av og fordel potetskivene på til slutt. 2 syrlige epler i terninger. Denne oppskriften er utviklet på gården Røed på Filtvedt, et stykke sørover langs fjorden fra Oslo