Syltet makrell oppskrift oppskrifter

Syltet makrell

Syltet makrell

Makrellfiletene stekes gylne og sprø i olje i en varm panne. Legg dem over de nystekte makrellfiletene
MAKRELL - TIPS TIL RETTER

MAKRELL - TIPS TIL RETTER

Syltetmakrell med pepperrotsaus. Oppskrifter med makrell her på bloggen. makrell med gremolata og grønn salat
Pizza med mozzarella og syltet rødløk

Pizza med mozzarella og syltet rødløk

Stekt makrell med pepperrotkrem og ovnsbakte nypoteter. Oppskriftensyltet rødløk er hentet fra Lise Finkenhagen, og oppskriften på verdens enkleste og beste pizzasaus er kokke Karla sin
Tid for agurksylting

Tid for agurksylting

Til venstre sylteagurk, i midten syltet slangeagurk, og til høyre asier. en med makrell i tomat, og en med kaviar, to skiver sprø slangeagurk og på toppen en skive Norvegia

Det er agurktid igjen!

Til venstre sylteagurk, i midten syltet slangeagurk, og til høyre asier. en med makrell i tomat, og en med kaviar, to skiver sprø slangeagurk og på toppen en skive Norvegia

My valentine day - sashimi

Syltet ingefær. Fet fisk av laks, ørret, kveite og makrell er noen av fiskeartene som egner seg godt til slike sushiretter

GLA'LAKS

I tillegg ble det en dæsj wasabi, soya saus og syltet ingefær. Omega3 fettsyrer finnes i fete fisketyper som ørret, laks, makrell, kveite og sild
Fiskeburgere!

Fiskeburgere!

Du kan ha i steviaketcup, kesam, salsa, cottage cheese syltet ingefær, sennep, sukkerfri sylteagurk, salat, paprika, løk, tomat, bacon
Mitt kosthold: Hva jeg spiser på en vanlig hverdag!

Mitt kosthold: Hva jeg spiser på en vanlig hverdag!

Her er det makrell i tomat (en hel stor boks. Utenom graviditeten ville jeg kanskje valgt en med makrell og en skive med et litt magrere pålegg som kokt skinke med litt italiensk salat eller sennep
Helse i hver hverdagsbit!

Helse i hver hverdagsbit!

Bærene kan brukes i kaker, som syltetøy og som krydder i sauser. Fet fisk som ørret, makrell, sild og laks er de største tilførerne av omega-3-fettsyrer

Sylta makrell (Vestfold)

Makrellen har alltid hatt stor plass på matfatene i Vestfold. Allerede i middelalderen hadde man en makrellstasjon her