Deilige innbakte pølser som barna elsker. De kan serveres i barne bursdager, eller som kosemat en lørdag når de voksne kanskje har lyst på en god biff og barna ikke er helt i biff alderen enda
Potetsalat var et av tilbehørene vi hadde på bordet da vi grillet forrige helg. Denne har jeg lagd i flere år, og det er kanskje på tide at jeg deler den med dere
Remulade. I dag ble det fiskepinner hos oss. En fin måte å starte helgen på, eller hva. Og siden noen hadde glemt å kjøpe remulade, bestemte den samme noen seg for å lage remuladen selv
I dag skal eg snakke på Østlandssendingen (slå på radioen kl. 16. 30. ) om kva ein kan bruke dei rimelege svineribbene vi finn rundt om i butikkane til, og det å lage ein ribberull er både juletradisjon og god økonomi
Heisann. Det er sommertid og høgsesong for grilling. Det er nok mange som kjenner seg igjen i menyen med kjøtt/fisk, ris/potetsalat og grønn salat som standard når det er grilling som står på planen
Hvem er klar for helgen og litt ekstra helgekos. Her er mitt bidrag til litt ekstra nytelse rundt middagsbordet, for jeg takker i hvert fall ikke nei til en slik middag som dette
På 1970-tallet var det vanlig å steke ihjel tynne hvalskiver, før de ble kokt i brun saus. Resultatet ble kjøtt så tørt og seigt at man måtte ha haitenner for å få det i seg
Salat med couscous og fetaost. 03. 05. 2016 kl. 09. 32 i. mat. 2 kommentarer. Hei. Dagens mat-tips er salat med couscous og fetaost som passer bra både til lunsj, middag og kveldsmat