Sylte laget av ribbe oppskrifter

Sylte av ribbe ?

Sylte av ribbe ?

Ribbesvoren kan du lage hjemmelaget 'Baconcrisp' av, oppskrift her. Den er lagetav min manns bestefar, snekker Marius Wilson, fra Ilseng i Stange Kommune
Sylte

Sylte

#mat #oppskrift #jul #sylte #kos #helg #hjemmelaget #hverdag #tradisjon #tradisjonsmat. Det er så hyggelig å se at mange av dere er innom selv om jeg ikkje har tid til å blogge så mye for tida

Hjemmelaget Syltekake

La ribben renne av seg. Både min fars og Øysteins favoritt er «sylte». Og i Norge har vi ulike tradisjoner, men en av dem er eget julepålegg
Synnes julesild

Synnes julesild

Etter ribbe, pinnekjøtt, rull og sylte er det unektelig godt med en rugbrødskive med sild. I dag har jeg laget en julesild som er enkel, men veldig god
Rødkål

Rødkål

Dette rødkålet bør du lage, det er en helt annen dimensjon enn industriutgaven. Når du skal servere rødkålen så varmer du den i mer smør eller ribbefett
Julesylte fra Løiten !

Julesylte fra Løiten !

Den fine syltepressen min er det min manns avdøde bestefar, Marius Wilson, som har laget. syltelaget på kokt ribbe
Matlidenskap og julemat

Matlidenskap og julemat

Syltet løk. Hjemmelaget marsipan. Fikenkompott til ost er en av flere tilbehør til jul. Ribbe og rødkål blings
Ukemeny uke 52 – 22.-28.12.

Ukemeny uke 52 – 22.-28.12.

sild, salater, sylte, rull etc. Vi pleier å spise suppe på ettermiddagen lille julaften og på kvelden dekker vi et lite koldtbord og setter frem noe av det som er laget til jul, f
Ukemeny - Julemeny - Uke 52 - 2015

Ukemeny - Julemeny - Uke 52 - 2015

I tillegg MÅ man spise SYLTE og TOMATSILD. Mørt biffkjøtt med smakfull cheddar, hjemmelaget god guacamole, varme ciabatta
God jul til dere alle

God jul til dere alle

Ellers har vi nå «vaska gølvet» og pynta tre, krydret ribben, lagetgravlaks, sild, sylte, sennepssaus, syltet rødløk og rødløkmarmelade, fikenmarmelade og enda litt til
Sylte/ribbesylte

Sylte/ribbesylte

jeg lager ikke tradisjonell "hodesylte" (ja, den lages av et grisehodet. rens ribbe for eventuelle bein, og fjern svoren, men "skrap" av fettet som sitter på innsiden av svoren, og legg det sammens med kjøttet
Sylte

Sylte

Først må jeg bare takke Tore (nabo) for jobben han har hatt med stell og mating av 5 griser siden i sommer, for at vi og flere andre familier skal få gleden av økologisk, beitefora gris til jul. ) Trist og vemodig var det den dagen de skulle slaktes, men takken er mye god mat av 5 feite fine glade griser, nøff nøff
SYLTEDE GRØNNE TOMATER

SYLTEDE GRØNNE TOMATER

glassene, heller jeg halvparten av laken over i den første glasset. både ribbe/svinestek, karbonader og roastbeef - ja, det er egentlig godt til alt