Svinekoteletter stekt i ovn oppskrifter

Koreanske svinekoteletter

Koreanske svinekoteletter

Jeg forstekte kotelettene med litt salt og pepper for å få littfin farge på dem. Tidligere har jeg lagt ut en oppskriftbiffbulgogi her i bloggen, i dag forsøker vi oss på koreanske svinekoteletter
Svinekoteletter bakt i melk

Svinekoteletter bakt i melk

Før itiden elsket jeg godt stekt fett på svinekoteletter, men etter hvert har jeg begynt å unngå dette pga smaken
Fylte svinekoteletter med brie og soltørket tomatpuré

Fylte svinekoteletter med brie og soltørket tomatpuré

Kotelettene fikk denne gangen følge av grønnkål stekti panne med hvitløk, chili og pinjekjerner, itilleggtil en spennende ny type (for meg i hvert fall) soyabønnepasta med lavt innhold av karbohydrater
Panerte italienske svinekoteletter

Panerte italienske svinekoteletter

Jeg serverte stekt squash og potetstappe til. Nok en ny vrisvinekoteletter. Italienerne er flinketil å sette smak på maten sin
Svinefilet bakt i sjampinjong-stuing

Svinefilet bakt i sjampinjong-stuing

Jeg har tidligere laget svinekoteletter bakt på denne måten, men tar med svinefilet her. Urtebakte potetbåterSteinbitfilet med parmesan / sitronsmør og stektspinatDel
Langtidsstekt SVINEKAM 65°C - 8 timer

Langtidsstekt SVINEKAM 65°C - 8 timer

Svinekam er rett og slett svinekoteletter, som ikke er delt opp i koteletter. Her har jeg servert krydret sennep -og honningmarinert, langtidsstektsvinekam, med fløtegratinerte poteter, ovnsbakte grønnsaker og brun saus
Magnus' svinekoteletter

Magnus' svinekoteletter

Gjenta eventuelt bruningen flere ganger til kjøttet er passe stekt. Mens kjøttet brunes siste gangen legges dekkbladene fra rosenkålplanten idampovneni ca