Bland sammen med krydder og olje før du fordeler stavene på en bakepapirkledd langpanne. Nemlig oppskrift på BBQ-marinerte svinekoteletter med bakte søtpotetsticks og estragonmayo
Ingredienser 4 svinekoteletter eller nakkekoteletter 1 rød løk 2 små vårløk 1 rød paprika 2 charlotte løk 2 fedd hvitløk 1 liten boks tine krem fløte 1 boks creme fraiche 2 ss paprika pulver 1 ts chilipulver 2 ts spisskummen 1 ts salt 1 ts sortmalt pepper Basmati Ris. Tilsett krydder og bland godt Tilsett opphakkede grønnsaker og bland godt legg oppi kotelettene Ha på lokk eller folie og stek på 180 grader i 2-3 timer Ta formen ut av ovnen, det vil nå se klumpete og rart ut, rør i sausen med en gaffel så vil den bli klumpefri og se bedre ut. Relatert 4 svinekoteletter eller nakkekoteletter 1 rød løk 2 små vårløk 1 rød paprika 2 charlotte løk 2 fedd hvitløk 1 liten boks tine krem fløte 1 boks creme fraiche 2 ss paprika pulver 1 ts chilipulver 2 ts spisskummen 1 ts salt 1 ts sortmalt pepper Basmati Ris
RatatouilleSvinekoteletterUrtesmøreostSmørSalt og pepper---Ratatouille. Annet krydder. Legg i potetbåtene og vend på dem til de er dekket av olje-/krydderblandingen overalt
Svinekoteletter er enkelt og raskt å tilberede og er kotelettene saftige og møre er det riktig så god mat, svinekoteletter kan varieres i det uendelige og er også forholdsvis rimelig mat