Svineknoke trykkoker oppskrifter

Svineknoke med honning glaze og en enkel og rask thai curry

Svineknoke med honning glaze og en enkel og rask thai curry

Svineknoker er en av mine absolutte favoritt ingredienser. 1 svineknoke pr 2 personer. Et godt alternativ her er enten trykkoker, eller vanlig gryte, litt vann oppi sammen med litt sukker, honning, korianderfrø og la stå i 3 timer på lav varme og la knokene bli møre og gi mye smak til resten av kraften som er igjen i gryten. 1 svineknoke pr 2 personer
US Senate Bean Soup

US Senate Bean Soup

Ferdig kokt svineknoke og kraft. Et alternativ til å bløtlegge bønnene er å koke de opp og la de stå å trekke i kjelen en time eller bruke en trykkoker
Belgisk lapskaus

Belgisk lapskaus

Her på  Vestlandet bruker vi jo mye fårekjøtt i lapskausen, og når vi bruker svin er det ofte røkt svineknoke det kokes kraft på