Ved å bruke røkte svineknoke får du en smakfull kraft, som er nydelig sammen med grønnsaker. Jeg liker å koke svineknoke dagen før jeg lager suppen, når kraften er helt kald, får jeg fjernet fettet som samler seg på toppen av kraften, svineknoken er også enklere å renske når den er kald
To lettsaltede svineknoker i en stor kjele. Jeg fulgte Hellstrøm sine ingredienser og fremgangsmåte men jeg hadde oppi mer av alt og doblet koketiden på knoken etter tips fra mamma
choucrote (sauerkraut), riesling fra Alsace, saltet og røkt svineknoke av eplegris fra Sauherad, produsert på Vinje slakteri, så bacon fra Edland Kjøtt på Haukeli, ved siden av lettsaltet sideflesk fra Vinje Slakteri
Saltet og røket svineknoke. (Du behøver ikke både fårekjøtt og svineknoke). Raspeballene skal koke over svak varme og koketiden er 45 -55 minutter alt etter størrelsen
Denne gangen foreslår jeg en tradisjonsrik ertersuppe kokt på lettsaltet svineknoke Vi starter med detteNei, startskuddet går egentlig dagen før når du legger erter i bløt
av kjøttets koketid. Følg ellers oppskriften for koketider. 2 salte svineknoker. 2 salte svineknoker. Ingen må reise til Alsace uten å ha prøvd choucroute, denne kraftige retten med røkt svineskulder, saltet bogspekk, svinebog og labber, og to slag pølser fra området