Mariner kjøttet på forhånd, varm pitabrød og skjær opp rødløk og tomat. Svinejøttet er langtidsmarinertikoriander, lime, hvitløk, chili, ingefær og spisskummin
Hvor sterk du vil ha innholdetipitabrødet kan du selv bestemme, så smak deg frem med krydderiene. Av kjøtt kan du bruke strimletsvinekjøtt eller rester av svinefilet eller koteletter
Serveres med pitabrød, tzatziki, potetbåter og salat. Min versjon av gyros. Tid. Ingredienser. Bland sammen alle krydder, maizena og finhakket/pressethvitløk
Når vi velger fast-/junkfood velger vi oftest her i fra for de bruker ordentlig kjøtt og baker brødene selv, kjøttet er svinekjøtt som regel men du kan få halal og kylling også mener jeg
Du kan bruke kylling, lam eller svinekjøtt, både indrefilet, nakke, bog. Souvlakiblir server iforskjelligevarianter, både med pommes frites, og ipitabrød, som er den tradisjonelle måten