Svinekjøtttil kraft kan også være rester og avskjær av koteletter. Jeg har fundamentet til alle mulige sauser, til alle tenkeligegryteretter og grunnlaget for enhver suppe jeg kan drømme om
Svinekjøtttil kraft kan også være rester og avskjær av koteletter. Jeg har fundament til enhver saus, alle gryteretter og grunnlaget for enhver suppe jeg kunne drømme om
Ha kjøtt/beini en gryte. rett under kokepunktet i en timestid. Spør du en fransk kokk som er opplært i det klassiske franske kjøkken om hva som er grunnlaget for en god saus, vil han svare deg at god kraft er helt nødvendig - han vilmuligens også fortelle deg om demi-glaceipanegyriskevendinger - om at det er en redusert kraft, blandet med en sauce espangole, og kokt inntil den blir som sirup
Chorizo fåes laget av svinekjøtt, eller kalkun og kylling som den jeg brukte, samt krydder. Hell vannet av risen og tilsettrisentilgryten (som begynner å lukte veldig godt nå
Alternativtilkylling kan for eksempel være strimletsvinekjøtt eller reker. Del gul løk og paprikaiterninger og fres igryten med litt olje, ingefærpulver og hakket chilli