Svinekam temperatur oppskrifter

Svinekam med rotgrønnsaker i eplecider

Svinekam med rotgrønnsaker i eplecider

Kutt opp sesongens rotgrønnsaker og poteter i passe store biter, tilsett noen friske urter, salt og pepre svinekammen og legg alt i panne og hell over en liter jubileums cider
Glasert svinekam med ovnsbakte poteter og kålsalat

Glasert svinekam med ovnsbakte poteter og kålsalat

Lettsaltet røkt svinekam er ett smakfullt stykke kjøtt som passer veldig fint om sommeren. Siden sommeren fortsatt såvidt glimter med sin tildsteværelse, tenkte jeg at kunne dele denne enkle og smakfulle oppskriften på glasert svinekam med dere
Røkt svinekam

Røkt svinekam

Du kan godt sette opp temperaturen litt den siste halvtimen slik at det går litt fortere. I dag har vi kosa oss med røkt svinekam til middag
RIKTIG KJERNETEMPERATUR

RIKTIG KJERNETEMPERATUR

Røkt svinekam. Å få skikkelig temperatur på kjøttet du velger å servere,. Her under, finner du en pekepinn på hva temperaturen bør være
RØKT SVINEKAM MED TILBEHØR-OPPSKRIFT:

RØKT SVINEKAM MED TILBEHØR-OPPSKRIFT:

I dag hadde vi røkt svinekam med tilbehør til,og jeg vil gjerne dele oppskriften med mine lesere. Bruk en god skarp kniv og lag rutemønster i fettet på svinekammen
Røkt svinekam med waldorfsalat

Røkt svinekam med waldorfsalat

Du kan godt sette opp temperaturen litt den siste halvtimen slik at det går litt fortere. Røkt svinekam er noe av det beste vi kan ha til middag, det er rett og slett kjempe godt
Røkt svinekam kokt i juleøl.

Røkt svinekam kokt i juleøl.

Legg i svinekammen/ juleskinken. Server svinekammen med puré av rotgrønnsaker og surret løk. Kok opp på nytt, senk temperaturen og la kjøttet trekke i ca 1 ½ t. Se del 2 her 800 røkt benfri røkt svinekam eller juleskinke uten ben

Røykt svinekam med kålstuing!

Når høsten kommer får jeg hvert år så lyst på røykt svinekam, eller knoker. I går fant jeg svinekam på tilbud og det bare måtte jeg ha

Oppskrifter på norsk

Reduser temperaturen og tilsett kokosmelk, litt i gangen. Hell over i en kasserolle og tilsett palmesukker og fiskesaus og la det småkoke på lav temperatur