Legg spekeskinkeskivene ved siden av hverandre på fjøla, legg på soltørkedetomater og basilikum. Legg på indrefileten og snurr spekeskinkeskivene rundt fileten
Det er blitt moderne å pakke inn finere kjøtt i parmaskine eller spekeskinke, og det er fryktelig godt det også, men jeg satset denne lørdagen som sagt på den gode gamle butterdeig
Svinefilet svøpt i spekeskinkeSpanske kjøttboller i tomat/paprikasausChorizo og paprikaChillimarinerte scampiOvnsbakte amadinepoteterBacondadlerTomatsalatAvokado og mangosalatGrønn salatPestoFoccaciaHer kommer noen av oppskriftene
MenyGrissini med ruccola og spekeskinkeFylt kyllingfilet med soltørket tomat, basilikum og parmesanScampiTomat og mozzarellasalatAppelsinaioliPestoSvinefilet med baconOvnsstekte poteter med parmesan og pinjekjernerGrillede grønnsakerTzatzikiEn sukkerbit, en sjalottløk og rødvin sausSjokoladefondantGrillet ananasGrissini med spekeskinke og ruccolaRuccolaSpekeskinke, helst lange skiverGrissiniSlik gjør du
Så er det svinefileten sin tur. Her er en variant med rosinsennep og basilikumblader, men du kan bruke steinsopp, tapenade, spekeskinke, soltørket tomat,pesto osv
Svinefilet med baconDette trenger du. Et annet fyll til kyllingen kan være pesto, jarlsbergost og spekeskinkeGrissini med spekeskinke og ruccolaSpekeskinkeGrissini Ruccola(Parmesan)AppelsinaioliSlik gjør du