Svine ytrefilet oppskrifter

Svin ytrefilet med feta- og blomkålkrem

Svin ytrefilet med feta- og blomkålkrem

Dersom du er som meg ligger det av en eller annen merkelig grunn alltid en svinefilet der. ca 600 g svinefilet. Svinet lot jeg først kose seg litt i en blanding av sennep, honning, rosmarin og timian i ca 1 time, deretter rett i sous vide på 60 grader i ca 1 time. ca 600 g svinefilet
Baconsurret svin med glasert rødløk

Baconsurret svin med glasert rødløk

Skjær søtpotet og eple i skiver, ha i en annen ildfast form med litt smør, salt og pepper, bakes på samme grader og tid som svinet og ertene
Grisegodt påskesvin

Grisegodt påskesvin

Sjølv har eg meir sansen for ytrefileten (og endå meir svinenakken, men den treng verkeleg lang steiketid)
Svin med chiliost og dillpoteter

Svin med chiliost og dillpoteter

La potetbitene bli gjennomvarme mens svinet står i ovnen, de blir ferdige ca likt. 500 g ytrefilet av svin. ♥ Lag et snitt i svinet og legg i philadelphiaost blandet med finhakket chili, bak i ovnen på 180 grader i 20-22 min. 500 g ytrefilet av svin

Svinedigg kokosgryte

Chili, ingefær og sesammarinert ytrefilet av svin. Svinets beste grytekjøtt i deilig og spicy marinade og kokssaus