Dersom du er som meg ligger det av en eller annen merkelig grunn alltid en svinefilet der. ca 600 g svinefilet. Svinet lot jeg først kose seg litt i en blanding av sennep, honning, rosmarin og timian i ca 1 time, deretter rett i sous vide på 60 grader i ca 1 time. ovn så bare sørg for at temperaturen ikke overstiger 60-65 grader. Jeg liker mitt svin på 60 grader. ca 600 g svinefilet
Da alt var klart og wok-pannen og oljen hadde fått rett temperatur, fikk passelige porsjoner ad gangen en rask omgang i pannen til de var middels OK steikt
SVIN. Sous vide temperaturer og tipsDette er det jeg har vært fornøyd med, men det er ingen fasit. Litt rødt, men mørt Okse ytrefilet i bit ca 1,4kg 57gr i 3,5 timer. Biff av okse ytrefilet 200gram 57gr i 1,5 time. Svinytrefilet ca2kg 60gr 2,5 timer
Varm opp rapsoljen i samme stekepanne og stek svinekjøttet i 2-3 minutter på hver side på sterk varme. Skru ned temperaturen og la dem ettersteke på svak varme i om lag 5 minutter. 800 g svin, ytrefilet/flatbiff
Akevitt og svin kler hverandre, det er jo for eksempel akevitt som vanligvis drikkes til ribbe i julen, og det er vel fordi dette er to smaker som matcher hverandre godt
Skjær svinefilet i små terninger og stek i en kjele et par minutter med litt salt og pepper. 500 g ytrefilet av svin. Ha oppi grønnsaksposen når det koker, skru ned temperaturen og la alt trekke i 4-5 minutter. 500 g ytrefilet av svin
Grillet taco Storfe, her brukte jeg ytrefilet, men du kan også bruke andre kjøttstykker eller typer som svin eller kylling Tacokrydder Grønnsaker, paprika, rødløk, maiskolbe Lime Del paprika i to og løk i skiver