Svin ytrefilet temperatur oppskrifter

Baconsurret ytrefilet av svin

Baconsurret ytrefilet av svin

Ferdigsurret ytrefilet kjøpt på Rema, gjør denne retten kjapp og enkel. Ta så ytrefileten ut av pakken og trekk av plasten
Svin ytrefilet med feta- og blomkålkrem

Svin ytrefilet med feta- og blomkålkrem

Dersom du er som meg ligger det av en eller annen merkelig grunn alltid en svinefilet der. ca 600 g svinefilet. Svinet lot jeg først kose seg litt i en blanding av sennep, honning, rosmarin og timian i ca 1 time, deretter rett i sous vide på 60 grader i ca 1 time. ovn så bare sørg for at temperaturen ikke overstiger 60-65 grader. Jeg liker mitt svin på 60 grader. ca 600 g svinefilet
Ytrefilet av svin i sursøt saus

Ytrefilet av svin i sursøt saus

Da alt var klart og wok-pannen og oljen hadde fått rett temperatur, fikk passelige porsjoner ad gangen en rask omgang i pannen til de var middels OK steikt
Svin på stien

Svin på stien

Vi fant ytrefilet av svin, chili, fersk pasta, litt chorizo pølse, olivenolje, et par plommetomater og godt smør

Sous vide temperaturer og tips

SVIN. Sous vide temperaturer og tipsDette er det jeg har vært fornøyd med, men det er ingen fasit. Litt rødt, men mørt Okse ytrefilet i bit ca 1,4kg 57gr i 3,5 timer. Biff av okse ytrefilet 200gram 57gr i 1,5 time. Svinytrefilet ca2kg 60gr 2,5 timer
RIKTIG KJERNETEMPERATUR

RIKTIG KJERNETEMPERATUR

Indrefilet av svin. Storfekjøtt biff, indrefilet og ytrefilet. Å få skikkelig temperatur på kjøttet du velger å servere,
Raspberry White Chocolate Cheesecake

Raspberry White Chocolate Cheesecake

Kvelden i kveld skal tilbringes med min kjære her hjemme og vi skal lage ytrefilet av svin, potetmos, asparges og ovnsbakte tomater, lørdagsdigg
Grisegodt påskesvin

Grisegodt påskesvin

Sjølv har eg meir sansen for ytrefileten (og endå meir svinenakken, men den treng verkeleg lang steiketid)
Svinebiff med nøtter, ris og frisk eplesalat

Svinebiff med nøtter, ris og frisk eplesalat

Varm opp rapsoljen i samme stekepanne og stek svinekjøttet i 2-3 minutter på hver side på sterk varme. Skru ned temperaturen og la dem ettersteke på svak varme i om lag 5 minutter. 800 g svin, ytrefilet/flatbiff
Lett lapskaus på 5 minutter

Lett lapskaus på 5 minutter

Fremgangsmåte Skjær svinefilet i små terninger og stek i en kjele et par minutter med litt salt og pepper
Dagens mat, tilbud og trening

Dagens mat, tilbud og trening

Skjær svinefilet i små terninger og stek i en kjele et par minutter med litt salt og pepper. 500 g ytrefilet av svin. Ha oppi grønnsaksposen når det koker, skru ned temperaturen og la alt trekke i 4-5 minutter. 500 g ytrefilet av svin
GRILLET TACO

GRILLET TACO

Grillet taco Storfe, her brukte jeg ytrefilet, men du kan også bruke andre kjøttstykker eller typer som svin eller kylling Tacokrydder Grønnsaker, paprika, rødløk, maiskolbe Lime Del paprika i to og løk i skiver